woensdag 7 oktober 2015

Weer een teken van leven

Zo, dat was weer even geleden! Weer hoog tijd om eens wat belevenissen van Jokidoki te delen.
We hebben weer veel dingen gedaan en er zijn ook weer wat nieuwe bewoners. Helaas hebben we ook afscheid genomen van bewoners van Jokidoki. Maar ja.... dat hoort er ook bij.

Aangezien er weer wat kleinere bewoners zijn, houden wij ons weer wat meer aan de rust en regelmaat. De slaapjes zijn weer een leidraad voor de dagindeling. Heerlijk dat kleine grut.
Voor de 'oudere' bewoners is er nu meer 1 op 1 aandacht, omdat de kleinere bewonertjes natuurlijk uren slapen. De knutsels zijn dan ook wat moeilijker. Maar het spelen heeft hier meer voorkeur dan knutselen. Vooral buiten spelen is hier favoriet! Lekker op de trampoline springen en met de auto's en fietsjes door de tuin sjezen!

Het natte weer komt er weer aan. Dus ook het binnen spelen. Maar gelukkig is er een trein te bouwen en huizen te bouwen met duplo. Er kan winkeltje gespeeld worden en gekookt. De tafeltent kan weer uit de kast en dan hebben we weer een mooi huisje erbij om in te spelen.

Binnenkort gaan we appels plukken. Super leuk om dat weer te doen. En om dan natuurlijk lekker te kokkerellen met de appels die we dan zelf geplukt hebben.
Deze activiteit is erg afhankelijk van de samenstelling van de kinderen.

rest mij nog wat foto's te plaatsen van onze bezigheden van de laatste tijd.....


 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten